Συχνές Ερωτήσεις

Με ποιους τρόπους μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα;

  1. Με το καλάθι αγορών μέσω του παρόντος website. *
  2. Με τηλεφωνική επικοινωνία στα στοιχεία που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.
  3. Με επίσκεψή σας στο κατάστημά μας.

*Μετά από κάθε ηλεκτρονική παραγγελία, ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία, ώστε να γίνει επιβεβαίωση παραγγελίας και τρόπου αποστολής.


Με τι τρόπο αποστέλλονται τα προϊόντα και ποιός είναι ο τρόπος πληρωμής;

Tα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με την υπηρεσία courier (ACS) σε διακριτική συσκευασία. Εναλλακτικά, μπορείτε να το παραλάβετε από το πλησιέστερο γραφείο courier ή από το κατάστημά μας. Η παραγγελία ακυρώνεται σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο που μας δώσατε.

Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται με αντικαταβολή.


Ποιός είναι ο απαιτούμενος χρόνος παράδοσης των προϊοντων;

O χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των προϊόντων μας είναι 1 εργάσιμη ημέρα από την ημέρα αποστολής των προϊόντων. 2 ημέρες  σε έκτακτες καιρικές συνθήκες  για αποστολές σε απομακρυσμένους προορισμούς.


Ποιo είναι το κόστος αποστολής των προϊόντων;

Για την περιοχή της Αττικής, η χρέωση είναι 4,90 ευρώ.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, η χρέωση είναι 5,20 ευρώ.

Για αποστολή Σάββατο η χρέωση είναι 2,40 ευρώ επιπλέον


Τα προσωπικά μου στοιχεία παραμένουν απόρρητα;

Tα προσωπικά σας στοιχεία (e-mail, όνομα, διεύθυνση) παραμένουν απόρρητα και δεν πωλούνται, δημοσιεύονται ή δίνονται σε τρίτους για κανέναν λόγο.

Το τηλέφωνό σας χρησιμοποείται από εμάς πριν την αποστολή της παραγγελία σας για επιβεβαίωση των στοιχείων και υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί από την υπηρεσία courier, στην περίπτωση που κάποιο πρόβλημα υπάρξει με τη διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων μας ή την απουσία σας για την παραλαβή τους.


Θέλω να επισκεφτώ το κατάστημά σας αλλά δεν αισθάνομαι άνετα. Υπάρχει κάποια πληροφορία που μπορεί να μου φανεί χρήσιμη;

Το κατάστημά λειτουργεί από το 1990 στον A’ όροφο σε ένα  διακριτικό, φιλικό και άνετο περιβάλλον. Η πολύχρονη εμπειρία μας  εγγυάται άψογη επαγγελματική εξυπηρέτηση με σεβασμό στον πελάτη.


Τι σημαίνει 6” ή 8” ίντσες που βλέπουμε σε κάποιες φωτογραφίες κάποιων προιόντων;

Η ίντσα είναι Αγγλική μονάδα μέτρησης του μήκους. Αντιστοιχεί σε 2,54 εκατοστά.


Τι είναι ο μεγεθυντής;

Ο μεγεθυντής είναι ένα  όργανο γυμναστικής και ενδυνάμωσης των μυών του πέους.

Σε διάστημα 3-6 μηνών με συστηματική και σωστή χρήση (περίπου 10 λεπτά την ημέρα, με λιπαντικό και σε μέτρια στύση) συμβάλλει στην εμφανή βελτίωση της φυσικής δομής  του ανδρικού οργάνου. Το πέος αποκτά περισσότερο όγκο και μήκος. 

Θαύματα δεν υπόσχεται, φυσικά, ούτε μόνιμα αποτελέσματα!


Γιατί κάποιοι δονητές έχουν καπάκι κι άλλοι είναι σκέτοι;

Για να υπάρχει η δυνατότητα της δόνησης. Οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται είναι μεσαίου μεγέθους για τα περισσότερα προιόντα (ΑΑ) και συνήθως χρειάζονται δύο.


Τα λιπαντικά είναι ασφαλή για εσωτερική χρήση;

Φυσικά, τα δικά μας λιπαντικά είναι υποαλλεργικά  χωρίς αρώματα χημικές ουσίες που προκαλούν ερεθισμούς,  έχουν  βάση το νερό και είναι ασφαλώς   εγκεκριμένα από την ΕΕ.


Πώς πρέπει να καθαρίζω τα sex toys για να φροντίζω την ατομική μου υγιεινή;

Απλώς με  νερό και σαπούνι σώματος.  Επίσης η χρήση προφυλακτικού δεν είναι απαραίτητη για την προστασία της υγιεινής σας διότι όλα τα είδη που περιλαμβάνει το κατάστημά μας  είναι bodysafe

Τι σημαίνει το CE που αναγράφεται στα λιπαντικά;

Το σήμα CE  συµβολίζει τη συµµόρφωση του προϊόντος προς τις εφαρµοστέες κοινοτικές απαιτήσεις, που επιβάλλονται στον κατασκευαστή.